Over Aquariaan.nl

Aquariaan is jouw website voor alles omtrent aquaria, vissen en vijvers. Het hebben van een onderwaterwereld, ongeacht of dit buiten of binnen is, is een leuke hobby. Daarnaast is het ook een uitdaging om de perfecte omstandigheden te creëren zodat de vissen een gelukkig en geweldig leven tegemoet gaan. Om dit te bereiken zijn er enkele noodzakelijke onderdelen die toegevoegd dienen te worden aan het aquarium en/of vijver, zoals bijvoorbeeld filters, planten en natuurlijk vissen. Op deze website vind je alle gewenste informatie hierover.

Aquarium liefhebbers met gedegen kennis

Aquariaan is opgezet door een team van aquarium liefhebbers. Wij zijn zelf in het bezit van een aquarium met een ruim assortiment vissen en waterdieren. Wij hebben ons voldoende ingelezen op het gebied van aquarium & onderhoud, dus wij zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs hieromtrent. Wij hebben deze tips en kennis ook toegepast op onze eigen aquaria, dus we zijn helemaal op de hoogte van wat wél werkt en wat niet werkt. Hier ben je dus zeker aan het juiste adres voor zulke informatie en tips. Meer weten over Aquariaan? Je vind ons ook op deze online bedrijvengids.

De beste aquarium- en vijver shops

Wij schaffen zelf vaak nieuwe items aan via het internet, meestal omdat dit veel goedkoper is dan in een fysieke winkel. Onze favoriete shops waar je vijver- en aquarium gerelateerde producten kunt aanschaffen hebben wij middels banners in onze site gezet. In deze shops ben je zeker van hoge kwaliteit en lage prijzen. Deze delen we graag met jullie, dus vandaar dat jullie bij het kopje 'shops' een overzicht vinden van de beste vijver- en aquarium shops.